Labioplasti Fiyatları

Labioplasti Fiyatları


Labioplasti, kadınlarda vajinal bölgenin giriş kısmında normal seviyeden daha geniş ve sarkık durumunun olması neticesinde vajinanın genital iç dudaklarının kesilmesi işlemidir. Vajinal bölgenin estetik olarak daraltma ameliyatıdır. Labioplasti son zamanları kadınların karşılaştığı genital estetik problemler arasında yer almaktadır. 

Labioplasti ameliyatı vajinada bulunan iç ve dış dudaklarının geniş olması ve bunun sonucunda sarkma meydana gelmesi, vajinanın tekrar eski haline döndürülmesi için uygulanan bir ameliyattır. Cinsel estetik ameliyatlarından biri olan Labioplasti ameliyatı labiumların düzelttirilmesi olarak nitelendirilebilir. Bu ameliyat halk arasında vajinada iç dudak estetiği olarak biliniyor. Labioplasti fiyatları yapılacak ameliyatın boyutuna göre değişkendir. Uygulanacak yöntem hastanın yapısına göre değişir.

Labioplasti Ameliyatı Nasıl Yapılır?


Labioplasti ameliyatı genel anestezi ve lokal anestezi olmak üzere 2 çeşittir. Dikiş alma probleminin yaşanmaması için kendiliğinden düşen dikişler kullanılarak yapılıyor. Vajinada ki küçük dudaklar olarak isimlendirilen bölgede şekil bozukluğu, sarkma ve asimetrik problem doktor tarafından vajina yapısı doktor tarafından incelenerek tespit edilir. Hastaya ameliyat sonrası bölgenin nasıl form alacağından bahsedilir. Operasyon sırasında vajinadan kesilen küçük dudak fazlalıkları alınıp, dikişler atılır. Labioplasti fiyatları hastanesinden, doktoruna, uygulanacak kısma kadar değişir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajinismus Nedir

Evlilikte İlk Gece Korkusu Nasıl Yenilir?

Vajinismus Tedavi Aşamaları